Doporučuju přečíst
https://www.zahrada.cz/clanky/pruvodce- ... catecniky/
uzení na 300°C
uzení na 300°C
A bovi maiore discit arare minor. Quod licet Iovi, non licet bovi.
uzení na 300°C
Tak to je "jakože" uzené - grilované maso s kouřovou příchutí.Vlasatej napísal: ↑03 Nov 2023, 09:25Doporučuju přečíst
https://www.zahrada.cz/clanky/pruvodce- ... catecniky/
U Přerova, 270 m.n.m.
uzení na 300°C
jako 205C uvnitř masa po dobu 14 hodin? To už je pomalu kalení nebo popouštění oceli
A bovi maiore discit arare minor. Quod licet Iovi, non licet bovi.
uzení na 300°C
200°f je 93°C, 300°f je 149°C.
A to už by dávalo smysl.
A to už by dávalo smysl.
uzení na 300°C
ano, mate pravdu. ide pravdepodobne o pajcnuty clanok z https://smokingmeatgeeks.com/smoking-meat-basics/
"Rozkaz zněl jasně! Dostali jsme rozkaz napsat članek o uzení. Nebyl čas lámat si hlavu stupněma Celzia nebo Fahrenheita"
- Rafael
- Príspevky: 2201
- Dátum registrácie: 09 Mar 2020, 19:37
- Bydlisko: Valašské království, 400 m.n.m.
- Kontaktovať používateľa:
uzení na 300°C
Aneb sťapat vše dokupy. Pečení, grilování, pomalé vaření a uzení.
A ty °C a °F o mnohém vypovídá...
(Ten autor má slušně našlápnuto uchytit se v nějakém mainsteimu )
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
uzení na 300°C
Jj, záměna ˚F a ˚C je někdy legrační. Synova přítelkyně si kdysi našla nějaký recept na webu a pak celá zděšená, jak to má upéct, když je to při 450°a trouba je jen do 250˚C
U Přerova, 270 m.n.m.
- Rafael
- Príspevky: 2201
- Dátum registrácie: 09 Mar 2020, 19:37
- Bydlisko: Valašské království, 400 m.n.m.
- Kontaktovať používateľa:
uzení na 300°C
Tak se mi zdá, že ten článek už upravili.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.