Presne ako pisete, no problem. Ale pre na ziadost IvaP som to presunul do noveho vlakna, ak by tato tema zaujimala viac ludi, nech je to v samostanom/cistom vlakne.Ivan Hlavatý napísal: ↑04 Jan 2021, 13:25P.S.: Sme tu off-topic, ale hádam to nikomu neprekáža, a našťastie nie sme na starom fóre ...
Chodský pes
Tak v tom vás můžu uklidnit - máme/měli jsme 2 borderky, ale byly v pohodě jak při aktivním přístupu (pravidelné agility), tak při pasivním - život v bytě a občasné procházky. Jsou velmi přizpůsobivé a (aspoň u těch našich) není pravda, že by s nimi byly problémy při pasivnějším přístupu. Fakt můžu jen doporučit, jde s nima dělat úplně vše a povahově naprosto úžasné.Ivan Hlavatý napísal: ↑04 Jan 2021, 13:25Údajne ak nemá pocit že je dostatočne vyťažená, tak môžu byť problémy.
Brněnsko, 400 a 435 m.n.m.
-
- Dátum registrácie: 21 Mar 2020, 10:03
Téma o psoch je síce na záhradkárskom fóre 'off-topic', ale podľa mňa k "správnemu" vidieckemu domu okrem záhrady a mierneho bordelu na dvore patrí aj pes. Nielen ako strážca, ale najmä ako nezištný, úprimný a bezpodmienkový priateľ (na rozdiel od niektorých ľudí).
Včera som pomáhal kamarátovi pri pôrode jeho sučky plemena Beauceron. Fenka prvorodička to zvládla na jednotku, a bola by to zvládla v pohode aj bez nás. Príchod 4 pekných šteniatok na svet potešil (foto). IH
Včera som pomáhal kamarátovi pri pôrode jeho sučky plemena Beauceron. Fenka prvorodička to zvládla na jednotku, a bola by to zvládla v pohode aj bez nás. Príchod 4 pekných šteniatok na svet potešil (foto). IH
-
- Dátum registrácie: 09 Mar 2020, 19:29
K mimíšům spokojené mamči gratuluju
a Ivane...ten bord.l na vašem dvorku bych tedy chtěla vidět 

-
Už to fakt budem musieť upratať...!konvalinka napísal: ↑17 Apr 2021, 14:35K mimíšům spokojené mamči gratulujua Ivane...ten bord.l na vašem dvorku bych tedy chtěla vidět
![]()
-