V rámci spestrenia záhrady a v rámci toho, že mám okrem iného rád ázijskú kuchyňu som tento rok vyskúšal citrónovú trávu. V tropickej vlne koncom augusta rástla ako z vody. Viditeľne má rada teplo.
Aké s ňou máte skúsenosti?
Citrónová tráva
-
- Dátum registrácie: 22 Nov 2020, 15:53
Citrónová tráva
Dnes zber tejto zaujímavej rastliny. Putuje do mrazničky, odkiaľ bude celý rok k dispozícii 

Citrónová tráva
Vyzera perfektnepeter_z_tt napísal: ↑15 Okt 2023, 18:07Dnes zber tejto zaujímavej rastliny. Putuje do mrazničky, odkiaľ bude celý rok k dispozícii![]()
-
Citrónová tráva
Ďakujem.
Ja ju nezimujem
.
Na jar som ju sadil, malá sadenička, sotva pár chlpov a na jeseň krásna úroda. Takú istú kupujem. Budúci rok zopakujem cyklus
.

Ja ju nezimujem

Na jar som ju sadil, malá sadenička, sotva pár chlpov a na jeseň krásna úroda. Takú istú kupujem. Budúci rok zopakujem cyklus

Citrónová tráva
Odkial objednavate? Resp. kupujete?peter_z_tt napísal: ↑15 Okt 2023, 18:52Ďakujem.![]()
Ja ju nezimujem.
Na jar som ju sadil, malá sadenička, sotva pár chlpov a na jeseň krásna úroda. Takú istú kupujem. Budúci rok zopakujem cyklus.
-
Citrónová tráva
Objednávala manželka, nie som si úplne istý, ale myslím si že skalnicky.eu .
Mali tiež veľmi zaujímavé priesady rajčín.
Na jar prišla, mala tak 10 cm, malinký kvetináč. Chytila ju májová povodeň veľmi krátko po výsadbe, dlho sa z toho spamätávala a tiež chladné obdobia v lete. Myslím, že v ideálnom roku by bola ešte krajšia.
Mali tiež veľmi zaujímavé priesady rajčín.
Na jar prišla, mala tak 10 cm, malinký kvetináč. Chytila ju májová povodeň veľmi krátko po výsadbe, dlho sa z toho spamätávala a tiež chladné obdobia v lete. Myslím, že v ideálnom roku by bola ešte krajšia.