Sladká ostružina Tian-cha - Rubus suavissimus
Někde jsem v angličtině narazil na "traditional Chinese herbal tea" - Tiancha a už to bylo, samé "sweet tea Chinese blackberry (Rubus suavissimus) leaf extract" - ostružina "sladká jako stévie" ..."co to je to musím mít" :DD
Ten pocit poznamKarl2 napísal: ↑14 Mar 2023, 06:50Někde jsem v angličtině narazil na "traditional Chinese herbal tea" - Tiancha a už to bylo, samé "sweet tea Chinese blackberry (Rubus suavissimus) leaf extract" - ostružina "sladká jako stévie" ..."co to je to musím mít" :DD
Aha, tak ne, to jsem si spletl, pod tím názvem je Rubus chingii Hu, což je jiný druh než Rubus chingii suavissimus.
- Rafael
- Príspevky: 1408
- Dátum registrácie: 09 Mar 2020, 19:37
- Bydlisko: Valašské království, 400 m.n.m.
- Kontaktovať používateľa:
Co myslíte, že mě okamžitě napadlo?
Že by z těch plodů a i listů možná mohl být dobrý likér
I když sladké a chutné plody většinou dobré výsledky nedávají.
Že by z těch plodů a i listů možná mohl být dobrý likér

I když sladké a chutné plody většinou dobré výsledky nedávají.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.