Já budoucnost jiřiček optimisticky nevidím. Teď už je po sezóně hmyzu, navíc chladno a daleká cesta před sebou. Oslabené a nezkušené můžou být i kořistí třeba poštolky.
I tak jim přeju štěstí, J.
Hmyz v zahradách
-
- Dátum registrácie: 09 Mar 2020, 19:29

-
- Dátum registrácie: 21 Mar 2020, 10:03
Majú 2 možnosti: buď odletieť, alebo zahynúť od hladu.konvalinka napísal: ↑23 Sep 2022, 10:31Teda Ivane H....moc jste mi nepomohl
![]()
Že je to složité vím, jen jestli má někdo zkušenost, že ty dvě prostě pak odletí, v lepším počasí, klidně samy. Doufám
![]()
Tak si tipnite, čo si vyberú.
(P.S.: odletieť je jedna vec, doletieť na zimovisko zasa druhá. Nech sa im podaria obidve. A aj tretia - návrat !
"I tak jim přeju štěstí, J."
"Nech sa im podaria obidve. A aj tretia - návrat !
). IH"
Dakujem za vsetky vtaky ktore takto dobrovolne nasilu odlietaju.
Som strasne rada ze existuju dobri ludia ktori im zelaju vela stastia. Nejako ma to robi stastnou

"Nech sa im podaria obidve. A aj tretia - návrat !
Dakujem za vsetky vtaky ktore takto dobrovolne nasilu odlietaju.
Som strasne rada ze existuju dobri ludia ktori im zelaju vela stastia. Nejako ma to robi stastnou
Šťastie budú veľmi potrebovať.
Okrem prirodzených nástrah na ne číhajú tisíce rekreačných aj profesionálnych strelcov a chytačov v stredomorí a na blízkom východe.
Okrem prirodzených nástrah na ne číhajú tisíce rekreačných aj profesionálnych strelcov a chytačov v stredomorí a na blízkom východe.
Malá Fatra: SZ/430 m n.m./5°C/1000 mm/hlinito-ílovitá kambizem na kremenci, pH 6,5
-
Tož Vy taky umíte potěšit

Mne to je tiež veľmi ľúto, preto som na to upozornil
Ako zdroj potravy to ešte čiastočne dokážem pochopiť (hoci je určená pre snobov v luxusných reštauráciách a ilegálna) ale ako zábavu to absolútne odsudzujem.

Ako zdroj potravy to ešte čiastočne dokážem pochopiť (hoci je určená pre snobov v luxusných reštauráciách a ilegálna) ale ako zábavu to absolútne odsudzujem.
Malá Fatra: SZ/430 m n.m./5°C/1000 mm/hlinito-ílovitá kambizem na kremenci, pH 6,5
-
Ivo máte nový mobil?
Máte takový hezký snímek jak Mimmo