Strana 1 z 4

Otello alebo Isabella

Napísané: 11 Okt 2021, 12:57
od používateľa Peb
Ktoré z tých dvoch je prosim sladšie, aromatickejsie , lepšie
Ďakujem

Otello alebo Isabella

Napísané: 11 Okt 2021, 20:44
od používateľa Lída
Othello jsem nejedla, ale Isabellu mám z řízků od jednoho souseda a moc mi chutná. Slaďoučká, voňavá, červenofialová. Zrovna ji tady teď oďobávám z misky :D

Otello alebo Isabella

Napísané: 11 Okt 2021, 21:13
od používateľa Mimmo
Já znám zase jen othello. Zelené i modré. Je sladké, protože má méně kyselin. Je velmi aromatické. Dělá se z něj nejlepší burčák. Mošt se však musí zředit na dvojnásobek a docukrovat do 21%. Jinak je příliš aromatický.

Otello alebo Isabella

Napísané: 11 Okt 2021, 22:28
od používateľa Peb
Ďakujem vám ..sused má na záhrade dva korene ..jedno hrozno má väčšie bobule je redšie ,sladšie , a druhé má menšie bobule kúsok a je menej aromatické ťažko mi je posúdiť ktoré je ktoré ale predpokladám že jedno je Otello a jedno Isabella lebo sú obe aromatické ..

Otello alebo Isabella

Napísané: 11 Okt 2021, 23:45
od používateľa Lída
Takhle vypadá ta má růžová Isabella, co ji tady teď konzumuji

Otello alebo Isabella

Napísané: 12 Okt 2021, 07:15
od používateľa Mikeš13
Mám nějakou modrou labrusku, které říkám Isabella :) , každopádně chuťově výborná, na keři nechávám 40 i 50 hroznů bez ztráty kvality a absolutně bez postřiků.

Otello alebo Isabella

Napísané: 12 Okt 2021, 17:35
od používateľa Mimmo
Moje zelené Othello vypadalo takto.

Otello alebo Isabella

Napísané: 12 Okt 2021, 18:57
od používateľa Peb
Radosť pozrieť ..

Otello alebo Isabella

Napísané: 12 Okt 2021, 19:06
od používateľa Peb
Ja už chystám jamy na Otello alebo Isabellu ,vylepsujem pôdu v nich ornica s hnojom a dunajskym štrkom ..pil som burčiak z červeného otella a bol naozaj výborný ..pôda u nás ale potrebuje vylepšiť ..

Obrázok

Otello alebo Isabella

Napísané: 07 Okt 2023, 16:21
od používateľa Jirka61
Letos je na burčák dobrý rok.
IMG_20231006_132041.jpg
Dnes jsem stočil mošt, asi osm litrů z jednoho keře a nechám kvasit. Je jak sirup. Ňam. J.
IMG_20231007_160457.jpg