Peter, ako to nakoniec dopadlo? Poslali Vám vrúble?peter_z_tt napísal: ↑16 Mar 2022, 19:21
Farma Blatnička predáva vrúble za symbolické ceny.
Nejaké som si objednal ( napr. olivier de serres, madam favre a abate fetel) asi pred mesiacom ale zatiaľ sa mi neozvali. Uvidím či som neobjednával neskoro![]()
Hruska
Hruska
-
- Dátum registrácie: 22 Nov 2020, 15:53
Hruska
Nakoniec sa ospravedlnili a vrúble neposlali. Ale objednával som si ich dosť neskoro. Túto zimu vrúble neponúkali...IgorML napísal: ↑27 Jún 2023, 13:08Peter, ako to nakoniec dopadlo? Poslali Vám vrúble?peter_z_tt napísal: ↑16 Mar 2022, 19:21
Nejaké som si objednal ( napr. olivier de serres, madam favre a abate fetel) asi pred mesiacom ale zatiaľ sa mi neozvali. Uvidím či som neobjednával neskoro![]()
Najlepším zdrojom vrúblov tak zostávajú burzy vrúblov a tiež dobrí a ochotní ľudia na tomto fóre.

Hruska
Olivier de Serres mam. Ale orgovanpeter_z_tt napísal: ↑27 Jún 2023, 17:38Nakoniec sa ospravedlnili a vrúble neposlali. Ale objednával som si ich dosť neskoro. Túto zimu vrúble neponúkali...IgorML napísal: ↑27 Jún 2023, 13:08Peter, ako to nakoniec dopadlo? Poslali Vám vrúble?peter_z_tt napísal: ↑16 Mar 2022, 19:21
Najlepším zdrojom vrúblov tak zostávajú burzy vrúblov a tiež dobrí a ochotní ľudia na tomto fóre.![]()
Hruska
Na ich stránke som nenašiel žiadnu ponuku na predaj vrúbľov, ani neaktuálnu, tak preto som sa pýtal. Ani náznak, že by vrúble ponúkali. Ďakujem za infopeter_z_tt napísal: ↑27 Jún 2023, 17:38
Nakoniec sa ospravedlnili a vrúble neposlali. Ale objednával som si ich dosť neskoro. Túto zimu vrúble neponúkali...
Najlepším zdrojom vrúblov tak zostávajú burzy vrúblov a tiež dobrí a ochotní ľudia na tomto fóre.![]()
-
- Dátum registrácie: 22 Nov 2020, 15:53
Hruska
Možno by bola historická zmienka na ich fcb. Prezentovali to tak, že po zimnom reze mladých stromov zostáva "odpad", ktorý má ďalšie využitie...IgorML napísal: ↑27 Jún 2023, 19:11Na ich stránke som nenašiel žiadnu ponuku na predaj vrúbľov, ani neaktuálnu, tak preto som sa pýtal. Ani náznak, že by vrúble ponúkali. Ďakujem za infopeter_z_tt napísal: ↑27 Jún 2023, 17:38
Nakoniec sa ospravedlnili a vrúble neposlali. Ale objednával som si ich dosť neskoro. Túto zimu vrúble neponúkali...
.