Popisovat chuť je obtížné, " bez protivných kyselin" s přirovnáním k chuti Matčina se mi jevilo v tomto případě nejlépe výstižné. Pokud jsou kyseliny doprovázeny odpovídající sladkostí jako např. u Siria a Orionu, tak mi také nevadí. "Chudáčik Topaz" je u mne prvním kandidátem na přeroubování VanessouIvan Hlavatý napísal: ↑28 Nov 2022, 08:17Jiří, táto veta ma pobavila . ChudáčikTopaz...Jednoznačne a rezolútne ste vyjadrili svoje chuťové preferencie, čo sa týka jabĺk . "Kysláčom" zda sa u Vás 'pšenka nepokvete'. Ja mám skôr radšej 'harmonické' jablká, aj s nejakou tou kyselinkou. Trebárs taký Jonathan .
Tie "protivné kyseliny" ma pobavili aj preto, že to malé stvorenie na fotke je naopak výrazne "kyselinofilné" - 'sladkáče' absolútne nemajú šancu. Karneval v ruke hovorí jasnou rečou... IH
O chuti Karnevalu, ovšem vypěstovaného jinde než u mne, jsem se již dříve také vyjadřoval pochvalně. Asi mám podobné chuťové preference s tvojí vnučkou Co by asi řekla na chuť Vanessy?